Ah..

Posted on by 0 comment

Etter en tid med kun sporadisk oppdatering av denne bloggen føles det nå fint å starte opprydningen og skyve gammelt ræl ned i en skuff.

SpreDet startet som en humorblogg som utforsket spredning av budskap på nettet. I flere år hadde vi en ukentlig bildekonkurranse, og det var mye moro.

De siste årene har jeg jobbet delvis med digital strategi for et konsulentselskap (Ignitas.com), delvis med egne prosjekter. Noe av det mest spennende jeg gjør er å være agent for den norske kunstneren Tor Rafael Raael. Han kommer til å bli et av våre største norske kunsternavn.

SpreDet Forlag

Etter å ha gitt ut noen av Raaels bøker, som ebok og på papir i mindre opplag, holder jeg nå på å etablere SpreDet Forlag. Først og fremst grunnet to bøker jeg skal gi ut om Fredrik Fasting Torgersen, disse fortjener ordentlig distribusjon.  Mer om dette og andre utgivelser (noen tester er ute på facebook.com/SpreDet) etterhvert.  Men altså: Jeg har ryddehatten på, i mellomtiden vil du fortsatt finne de gamle blogginnleggene i arkivet.

Fisleboken (ebok for iPad, NY!)
Fantastiske dyrearter oppdaget av Tor Rafael Raael (ebok for iPad, nå GRATIS!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *