About

Posted on by 4 comments

Da jeg startet SpreDet.no lovte jeg meg selv å bare drive med ting jeg liker. Etter å ha drevet noen år som konsulent har jeg nå startet forlag. (og jeg ser nå at denne siden trenger en solid oppdatering, hvis den fortsatt er synlig for søkemotorer)

Jeg er interessert i spredningsprosesser, å få budskap til å spre seg mellom mennesker. Med humorbloggen og diverse virale eksperimenter ønsker jeg å føle spredningen på pulsen, utforske hva som virker og ikke. De siste årene har jeg samlet en base med 300 virale suksesscaser, som jeg bruker i arbeidet med å finne de beste løsningene.

Jeg tar konsulentoppdrag, og lager kampanjer på facebook, apper, videoer og promotering, og er agent for en norsk kunstner.

Mye av utviklingen outsourcer jeg til mitt nettverk i lavkostland.

Ikke alle kunder og oppdrag er interessante for meg. Jeg legger så mye av sjela mi i det jeg gjør, at jeg også kan stille krav til mine kunder.

 

 

Borrer: Både irriterende og geniale. (Foto: istockphoto.com)

Mitt felt er, i vid forstand, markedsføring. Selv om ordet “markedsføring” ikke klinger så godt i mine ører. Det jeg er interessert i er mer generelt: Hvordan skal du nå ut med dine ting?

Spredning er et nytt fagfelt. I praksis: Jeg hjelper kunder å selge mer, ved å hjelpe tingene deres å spre seg. Ikke med reklame, som det ikke er mangel på her i verden fra før. Jeg hjelper de gode budskapene til å spre seg slik det er mest effektivt: Mellom mennesker. Ikke ovenfra og ned, men sidelengs, gjerne i sosiale medier.

 

Håv. Mossige
Mail: h@spredet.no
Tlf: 911 52 409
Twitter: @spredet
Skype: spredet

 

4 comments on “About

  1. […] de færreste virale forsøk lykkes.  For å få til det må man ha et gjennomtenkt konsept, vite hvordan ting sprer seg, og være nøye med detaljene. Spre […]

  2. Hei: Dette var bra! Jeg jobber også med spredning, men av ironisk bedømt korrupsjon og masse antidemokratisk dritt. Spesialfelt er råttne dommere og politifolk (uten å generalisere). Nettstedet har stor success i løpet av 1,5 år. 330.000 innslag på sidene fra mer enn 5000 datamaskiner. Folk krysser gaten og sier “ikke gi deg Knut”, før de snur ryggen til igjen…… Ytringsfriheten er det eneste vi har igjen i Steinrøysa, tiltross for Navarsete/Stoltenbergs iherdige forsøk på å drite seg ut.

  3. Flott side, godt innhold med mange gode tips – litt langt for noen, men kanskje for kort for andre. Stå på

  4. Hei, takk for fine innspill!
    har du sett denne? http://www.odalizer.com/ her kan du lese nettavisen eller en hvilken som helst hjemmeside på dialekt 🙂
    (selv om alle dialektene er vel ikke like bra gjennomført). Har også et innspill på “snakkis-spredning”. Hva med å kalle det “jungeltelegrafen”? det er det mest forståelige ordet når jeg snakker med folk, synes jeg.
    Sprer webadressen din til ti folk jeg kjenner også. det fortjener du!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *