En romvesen-Anka i Hollywood

Posted on by 2 comments

Du har sikkert fått med deg hvem Anna og Paul Anka er. Men visste du at det er et tredje blad Anka fra Hollywood,  ganske ukjent i Norge, men stor i alternative miljøer?

Mannen heter Darryl Anka, bor i Hollywood, og er fetteren til Paul Anka.  (Dette er ikke tull, hvis noen lurer.) Han har jobbet i filmbransjen siden 80-tallet, men på fritiden er han et medium for det intergalaktiske vesenet Bashar. Til vanlig er Darryl en innadvendt type, men som Bashar blir han kvikk, vittig, og av og til litt av en frekkas.

Sitat fra Bashar.org: “Bashar is a multi-dimensional extra-terrestrial being who speaks through channel Darryl Anka from what we perceive as the future.”

.

En genistrek med Bashars spådommer er forøvrig at han sier det finnes mange forskjellige mulige fremtider. Og at det han spår ikke nødvendigvis vil skje i “vår” virkelighet.


.

SpreDet-artikkel om Paul Anka, med musikkvideoer: I’m so young and you’re so old..

Wikipedia: Artikkel om Darryl Anka / Bashar. (Mannen har bl.a. solgt over 300.000 bøker i Japan!)

VG: Anna Anka angrer

Category: Samfunn

2 comments on “En romvesen-Anka i Hollywood

  1. Stakkars mann, og stakkars de som går på dette oppspinnet. Det fins kanskje noen av dem her i Norge også. Å tjene penger på New Age-spetakkelet og kvakksalve penger fra lettlurte må være noe av det laveste en kan synke i businessverdenen. Kunne han ikke heller bare laget seg et alter ego i samme stil som Sasha Baron Cohen, og gjort seg rik på “vanlig” underholdning istedet?

  2. Denne mannen må jo være syk som har begynt å rote med New Age!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *