Bin Laden forkledd som norsk tv-kjendis

Slik kan Osama bin Laden  se ut nå, melder amerikanske myndigheter.

Otto Jespersen har også for vane å brenne USA-flagg, så dette høres rimelig ut, sier norske eksperter. (SpreDet.no)

Stor versjon av bildet kan du laste ned her.

Flere bilder kan sendes til h@spredet.no.

VG

Category: Fotofikling

One comment on “Bin Laden forkledd som norsk tv-kjendis

  1. Bin Laden døde i de kraftige angrepene mot skjulestedene i fjellene for 6-7 år siden, eller når det var.
    Siden er han ikke blitt sett.
    Det er jo i Al Qaidas interesse å late som om han fremdeles lever, siden det hjelper dem til å få hans tilhengere til å fortsette å sprenge seg selv og sine egne sivile muslimske brødre i lufta. For ikke å snakke om at de sprenger kvinner og barn i lufta. Det er feighet over hele linja hos lederne i Al Quaida, de bruker unge menn som offer-lam og surrer rundt i sin egen makt-rus. Nå må noen avsløre disse “lederne” for hva de egentlige er. Maktsyke feiginger er passende en betegnelse. Hvis de virkelig vil fremme islam så må de gjøre det med fredelige midler og ikke skape fiendebilde av hele verden. Det handler bare om makt, gamle men og makt, slik kristendommens gamle menn også har glede av makt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *