En reklamefilm du husker

Posted on by 2 comments

De fleste reklamefilmer er glemt allerede før man har sett dem ferdig.  Sjamporeklamer feks,  pleier å være temmelig like. De har omtrent samme lengde, og ser ut som, ja nettopp, reklame.  I Thailand lages det også reklame, noen av filmene derfra er så uvanlige at de vekker oppsikt. Som denne, som nå sprer seg verden rundt. Den gir folk noe å snakke om. Jeg tipper du kommer til å huske den, om ikke annet pga lengden.

Her er en annen versjon av musikken du hørte, Pachelbels “Canon”, spilt av 15 år gamle Matt.

Category: Reklame, Video

2 comments on “En reklamefilm du husker

  1. Ja, jeg vurderte faktisk den, den hører absolutt med i en oversikt over Pachelbel. Takk for kommentar. (forøvrig er gitar-duden sett av over 10 mill på Youtube, og fått 70.000 comments. Denne er i samme stil, og har 61 mill / 280.000: http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *