Kjøreledning var koblet til stolsete

Posted on by 1 comment

Eksperter fra NSB og Jernbaneverket har nå funnet feilen som har gjort at kjøreledningen stadig har falt ned i Oslo-området.  På noen av de nylig moderniserte togsettene har kjøreledningsholderen vært koblet til en knapp på stolsetene.

– Det virker som om passasjerer i enkelte tilfeller har kommet borti feil knapp når de har ønsket å lene seteryggen bakover. I stedet har det altså vært kjøreledningen som har blitt senket, og forårsaket togstans. Vi beklager dette, og vil straks sette i gang en informasjonskampanje som ber passasjerene om være mer observante når de skal senke seteryggen, sier informasjonsansvarlig ved Jernbaneverket.

(SpreDet.no)

(SpreDet.no)

.

Flere NSB-bilder kan sendes til h[A]spredet.no.

– – –

Hvilken låt uttrykker best fortvilelsen til de som reiser med tog til og fra Oslo?  Kanskje denne videoen, som ser ut som den er spilt inn live på Oslo S med Ozzy og andre passasjerer drevet til vanvidd av kaoset:

SERIØST: Jeg har lenge hatt lyst til å lage en form for aksjon i protest mot det elendige togtilbudet. Kunne man visualisere folks frustrasjon på en eller annen måte? Feks at alle som blir stående og vente kan sende en sms eller mms til et bestemt nr. Og at meldingene så dukker opp fortløpende på feks togaksjon.no, og blir lagret dag for dag. En slags offentlig klagemur. Ville det fått oppmerksomhet? Hvem kan i tilfelle hjelpe til med deler av gjennomføringen?

NSB bør dessuten ansette flere passasjerdyttere – når togene først kommer:

.

VGDagbladet

Category: Fotofikling, Samfunn

One comment on “Kjøreledning var koblet til stolsete

  1. haha… siste videoen tar kaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *