Yssen-filmatisering: Kvinner som hater kvinner

Posted on by 3 comments
(SpreDet.no)

Filmatiseringen av Ingunn Yssens bok "Vi kan alle bli ille". (SpreDet.no)

.

(SpreDet.no)

(SpreDet.no)

.

Plakaten for “Menn som hater kvinner” var oppgaven i ukas bildekonkurranse. Se alle de beste innsendte bildene her!

Category: Fotofikling

3 comments on “Yssen-filmatisering: Kvinner som hater kvinner

  1. Kvinner som hater kvinner. Takk Yssen for at du tok fra oss den beste fagforeningslederen vi små arbeidere har hatt. Det var voksent av deg å sette dine problemer med LO’s personalpolitikk foran alle oss. Det hadde ikke passet bedre å ta dette opp i LO’s interne organer. Skam deg Ingunn Yssen.

  2. Ingun Yssen må ha et ego det er vanskelig å forstå. Prøver meg på en tenkt indre dialog – jeg er viktig- viktigere enn hvor elendig jeg er som arbeidstaker- får det ikke helt til, alt dette, men har fått høre(av rådgivere) at jeg skal late som om jeg er klok. Faen jeg er dum- de andre er dumme de og- hehe smil si at dette er for dumt og skriv bok….. alt er greit. Jeg er klok, Lo er dårlig arb. giver. Alt blir fint, tjener penger på boka. Til Ingun Yssen!! Du er en mystisk person- har ikke møtt noen med den evnen til å tåle selvforakt(livsløgn) på den flotte måten du har gjort.

  3. Bra vi er kvitt den vemmelige stalinisten Valla. Send henne til Sibir, vi trenger ikke slike ekstremister i Norge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *