Lesernes gave til Jens: Fotofiklinger!

Posted on by 0 comment

Jens Stoltenberg fyller 50, og landets fotofiklere gratulerer så mye med dagen. Her er et utvalg bilder vi herved oversender statsministeren.

(Elin Kristiansen)
På bursdagen går det med et utall kaker. Men Stoltenberg kan ufortrødent mumse i seg og by gjester på kake, hele dagen. For ute på kjøkkenet er en utrettelig glasursjef i gang. “Bedre og blidere glasursjef har vi aldri hatt”, sier statsministerbursdagkakeansvarlig Melissa de Creme Hanssen. (Elin Kristiansen)

.

(Elin Kristiansen)
Tradisjonen tro er Trond Giske i kosemodus når det er bursdagsfeiring. Og lenge etter at festen var slutt, faktisk et par dager etter, fikk han klemme Jens Stoltenberg. “Den som vænt på no’ godt, vænt gjerne læng!” utbrøt den lykkelige kultur- og kirke-ministeren, midt i kosesituasjonen. (Elin Kristiansen)

.

.

(Anders Olsen)

Arbeidet er nå i gang med å hogge inn statsministerens profil på Prekestolen. (Anders Olsen)

.

TIDLIGERE PUBLISERT:

- Se selv, fryseren er allerede stappfull, forklarer Jens. (Elin Kristiansen)

Januar 2009: Det er slett ikke motvilje som gjør at Jens Stoltenberg ikke fryser sin egen lønn. Fryseren hans har ikke plass til mer. - Se selv, fryseren er allerede stappfull, forklarer Jens. (Elin Kristiansen)

.

(Elin Kristiansen)

November 2008: Statsminister Jens Stoltenberg gjør seg nå klar for et fruktbart møte med USAs nye president. (Elin Kristiansen)

.

(SpreDet.no)

Oktober 2008: Disney lager film om SMS-vennskapet mellom Jens og Rune Bjerke i DnB Nor. (SpreDet.no)

.

(Kristin Kolle)

September 2008: I perioder har Jens hatt trøbbel med sin nye iPhone.(Kristin Kolle)

.

Ett av de nye fareskiltene. (SpreDet.no)

August 2008: Vegmyndighetene lanserer nye skilt. Her ett av de nye fareskiltene som er satt opp foran regjeringskvartalet. (SpreDet.no)

.

Flere bilder kan sendes til h[A]spredet.no.

VGDagbladet

Category: Fotofikling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *