Siv Jensen: – Jeg ble selv snikislamisert

(Elin Kristiansen)

Det var etter at Siv Jensen fikk se dette bildet av seg selv, at hun virkelig følte at snikislamiseringen hadde gått alt, alt for langt. (Elin Kristiansen)

.

(Elin Kristiansen)

Siv har selv fått føle på kroppen snik-obamaiseringen av Norge. (Elin Kristiansen)

.

(Elin Kristiansen)

- Det mest alvorlige er nok snik-Thatcheriseringen jeg ble utsatt for i ung alder, forteller en åpenhjertig Siv Jensen. (Elin Kristiansen)

.

Flere snik-bilder kan sendes til h[A]spredet.no.  (Hva med feks snik-Snåsamannisering?)

TIDLIGERE PUBLISERT:

Siv Jensen ble snik-lesbifisert. (Elin Kristiansen)

Siv Jensen ble snik-lesbifisert. (Elin Kristiansen)

.

DagbladetVG

Category: Fotofikling | Tags: ,

11 comments on “Siv Jensen: – Jeg ble selv snikislamisert

 1. HAHA! dagens morsomste

 2. MERKELIG! DETTE SKAL VÆRE NORSK DEMOKRATI! SI DET MESTE AV DET DU TENKER.BARE DU NEVNER EN LITEN FLIS SOM HAR MED FLYKTNINGER ELLER MUSLIMER, DA HAR DU DET GÅENDE. SKAL IKKE ET POLITISK PARTI HA LOV TIL Å MENE SÅPASS OM EN STOR SAMFUNNSPÅVIRKENDE SAK SOM FLYKTNINGESTRØMMEN TIL LANDET, DA ER IKKE DEMOKRATIET VÅRT NOE VERDT!

 3. Islamkritik = racisme = Durban II? Det kører vist i ring.

 4. Det går faen meg ikke å si en dritt om innvandrere her i Norge før det er rasisme, det er faen meg på tide at noen tar tak, bra Siv Jensen, dere andre er bare noen feige jævler av noen politikere.

 5. Jeg er ikke rasehater, men jeg hater den muslimske religionen. Dersom noen vil straffe meg for å si det, bare gjør det. Det er selvfølgelig gode og dårlige muslimer, men se bare på dette landet de siste 15 årene. 3 generasjon mulsimer vokser opp og de greier faen ikke å integrere seg. En melding REIS HJEM TIL DER DERE KOMMER FRA. La FRP og Siv få muligheten til å styre. Andre feige politikkere som Jens, Halvorsen m.fl. gå av med pensjon. Dere lytter ikke til deres eget folk. Innvandring hadde gått bra det dersom dere hadde gjort jobben deres skikkelig og sørget for integrering. Ikke tro at folk i Europa ser på Norge som så bra, det er feil de skjønner ikke hvordan det Norske folk kan være så tålmodige og spesielt i Øst Europa der jeg selv bor.

 6. øst europa er noe dritt uansett, bare idioter der borte dessverre inkludert deg hilsen siv

 7. Nei hun vil ikke ha strengere linje for ikke vestelige. Hun vil ha likhet for alle. Hun støtter opp om norsk lov, likestilling, skolens nedfeldte lovverk, arbeidrettigheter som er utarbeidet av fagforeningene og demokratiske verdier som, ytringsfrihet og religionsfrihet. Dette er rettigheter og friheter som alle i samfunnet kan nyte godt av. Å praktisere religion, og politiske symboler i arbeidslivet og i skoleverket er for lengst utgått på dato i Norge.

  Jeg finner det merkelig at de samme sosialistiske partiene og deres tilhengere nå ønsker islamske verdier, religion og symboler inn i yrkesverdagen og samfunnet generelt. De fleste som har levd noen år vet at sosialistene begynte et aktivt sekulariseings arbeid for ca 25 år siden. De mente kristendommen og religion var svært uheldig for det norske samfunnet. Nå vil de samme partiene innføre Islamsk religion og ideologi? De som stiller seg uenige eller kritiske blir nå stemplet som rasister. Dette her forstår jeg lite av.
  Pls kan noen forklare meg dette.

  Hilsen

  Tidligere AP velger.

 8. Det er ikke lite å ha greid å skape et samfunn hvor de fleste føler seg i sikkerhet som i Norge.Et velstående land hvor man betaler skatt, gjør sin militærtjeneste, velvitende om at man får igjen for det. La fremmede slippe til i dette samfunnet med sine egne krav om det ene eller det andre som ofte kan sjokkere eller provokere en gammel og solid norsk ide, vil svekke denne solidariteten.. Men dette kan man ikke nevne i pressen.
  Gjestfrihet, toleranse, hjelpsomhet og likestilling mellom raser må være en selvføge, men Norge er vårt hjem og vi trives her. For mange fremmede ”møbler”, fremmede regler og tradisjoner inn i stua vår må vi være forsiktige med, til vårt eget beste så vi kan fortsette å hjelpe.

 9. Vet dere hva? Dere er virkelig sååå tullinger alle sammen. Hva er det dere er redd av? Hva er islamifisering? For at Norge kunne bli islamifisert som dere sier, måtte all alkohol fjernes, alle utesteder stenges, alle klærne brennes, alle skoler måtte bli delt, separert for jenter og gutter, samme med arbeidsplasser, og nesten alle folka pisket for syndene sine:)Deretter radio, tv, alle aviser og blader heeelt censurert. Teater, kino censurert. Da hadde blitt Norge islamifisert:) Så dere må virkelig ikke være bekymret:)

 10. Kjære Muslim. Jeg er ikke det minste redd jeg. =)
  Men jeg må bare innrømme at denne frk.Jensen virker ganske skummel…

 11. Haha. Kongebilder!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *