Beviset for at Jesus var mot oljeboring i Nord-Norge

Kirken har kastet seg inn i kampen mot oljeboring, og ber om stans i tildelinger av leteområder på norsk sokkel. Utspillet har fått kritikk, mange mener dette ikke er et spørsmål det er naturlig for den norske kirke å engasjere seg i. Hva mente Jesus selv om denne saken?

Det er jo på det rene at hagen Getsemane, der Jesus oppholdt seg før han ble korsfestet, ligger ved foten av Oljeberget. Og Kristi himmelfart skal ha skjedd nettopp fra dette Oljeberget.  I tillegg har vi bildene under, som neppe levner noen tvil om engasjementet.

(SpreDet.no)

(SpreDet.no)

.

(SpreDet.no)

(SpreDet.no)

.

(SpreDet.no, basert på et B3ta.com-bilde av Monty Propps)

(SpreDet.no, basert på et B3ta.com-bilde av Monty Propps)

.

(SpreDet.no)

(SpreDet.no)

.

(SpreDet.no)

(SpreDet.no)

.

Flere bilder kan sendes til h[A]spredet.no

VGVGVGVG

7 comments on “Beviset for at Jesus var mot oljeboring i Nord-Norge

 1. Ang oljeboring. Oljen som finnes i jorden, er der for at den skal være der, og ikke bores opp, det er 1 grunn til at den er der, og alltid har vært der. Jeg mener nå at jorden ødeleges mer med boring, enn om man ikke hardde gjordt det.

 2. oljen har ikke alltid vært der da smartass.
  men du mener vel at jorda bare er 6000 år gammel også du?

 3. haha olje har alltid vart der XD olje blir til kontinuerlig mens tida gaar smartass. og jeg vedde pa at de derre koo koo folka som demonstrerte kjorte til demonstrasjonen med BIL. for en ironi

 4. bypasser og roy burde kanskje sette seg litt inn i saker og ting før de uttaler seg. Olje blir ikke til kontinuerlig, det kommer helt ann på omstendighetene. Og hva er vel mer naturlig enn å ta i bruk noe moder jord har skapt? ja til oljeutvinning i Lofoten og vesterålen. Hva skal Norge leve av utenom olje og gass?

 5. SERIØST!

  Hvorfor tror dere Gud plasserte all oljen langt nedi jorda under havet???

  Nå må det bli slutt på all boringa før jorden blir helt gjennomhulla som en føkkings sveitserost !!!

 6. Fy f ka e det som skjer da, ka tror dokk som e imot oljen at bilan dokkers å påhengs motoran,å dæm ainer båtan som dokk bruke går på da luft å kjærlighet.Pøh nei e det muligheter for å finn nye felt bør det borres det e jo sysselsetting te en hel mengde folk å oljen er vi avhengig av.
  Tænk på alle som bli arbeidsledig viss vi går tom for olje og vilke muligheter det er til folk oppi nord.
  Nei sett igang og borr

 7. jeg tror at jesus ville ikke at hans skapninger skulle bli pumpet up og brukt til å lage olje i nord. dette er velding skuffene og jeg hoper at de som driver med dette vill finne jesus og forstå at dette ikke er bra for norge! gud gjemte oljen langt under baken som at vi ikke skulle bruke den, men nei da det gjør vi. #stopoljeboringinord

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *