Ikke farlig å si julenissen er død eller gikk konkurs i høst

(SpreDet.no)

(SpreDet.no)

(SpreDet.no)

Slik spiler du barna et puss til jul, og slipper gavemaset. (SpreDet.no)

Saken: DagbladetVG

One comment on “Ikke farlig å si julenissen er død eller gikk konkurs i høst

  1. Julenissen = Jesus?
    Interessant, dette med julenissen. Jeg kan ikke huske at jeg noensinne trodde paa ham. Interessant, dette med Jesus ogsaa. Heller ikke han klarte jeg aa tro paa. Utrolige like, disse to figurene. Snille godfjotter som deler ut goder til de som tror. Et stort pluss til Julenissen: Ingen tok skade hvis du mistrodde ham. Gaver fikk du likevel. Men mistror du Jesus, er du en misledet synder og risikerer aa havne i helvete.
    Jeg foretrekker Julenissen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *