Obamas historiske kampanje

En morsom video med et tydelig budskap, eller hva? Den kommer fra Obamas OFFISIELLE kampanje. Tøft.

SERIØST: Her er det snakk om en presidentkandidat som sammen med sitt team behersker internett. Ikke noe tungrodd apparat for å produsere dyre men kjedelige reklamevideoer.  Det vil si, Obama har brukt en lang rekke forskjellige måter for å nå folk, dette er blant de mest rølpete. Men at det treffer mange av oss i internett-land når noen snakker vårt eget språk er det liten tvil om.

Category: Samfunn, Seriøst, Video

One comment on “Obamas historiske kampanje

  1. Morsom video!

    Obama har sikkert hatt den mest suksessfulle politiske kampanjen noensinne når det kommer til media, med alt fra geniale youtube-videoer, til teite ringetoner, til “forente artister”-albumet “Yes We Can”. For å ikke snakke om den 27 minutter lange informative reklamen på tv. Om han ikke vinner skal jeg spise hatten min.. (må selvsagt skaffe meg en hatt først)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *