Quotes Illustrated

(Håvard, QuotesIllustrated.com)

(Håvard, QuotesIllustrated.com)

For kryptisk, eller gir denne mening?  Selv er jeg usikker, men håper den iallfall ikke misforstås. Faksimilen er fra YouTube, og jeg så nyheten om at 23% av befolkningen i Texas tror Obama er muslim.

Bakgrunn: I fjor tenkte jeg at det kunne vært interessant hvis jeg, som helt klart er blant de 10% dårligste i landet til å tegne, prøvde å lage en egen tegneserie. Så da prøvde jeg meg med QuotesIllustrated.com (navnet en slags referanse til bladet Sports Illustrated).  Der tomhet mer enn tegning sto i fokus. Det var gøy en stund, og jeg fikk en del besøk, men så stoppet det litt opp med sitater jeg kunne illustrere, og jeg fikk en slags tegnesperre. Jeg så på siden igjen nå, og prøvde meg med bildet du ser over. Her er noen gamle ting:

Flere bilder ligger ute på QuotesIllustrated.com. Men forvent ingen stor tegnekunst… Har det noe for seg? Aner ikke.. Send gjerne ideer til nye ting hvis du har.

Category: Enkelhet, Fotofikling

One comment on “Quotes Illustrated

  1. Bra du la ut tidligere eksempler, ellers kunne den lettere misforstås. Jeg har alltid vært glad i QI. Hva med det engelske uttrykket: “drinks are on the house” Det skal jo ikke tolkes helt bokstavelig. (vi sier vel noe lignende på norsk også..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *