Dette sa spåkonen til Saera Khan

(Åsmund Johansen)

(Åsmund Johansen)

(Håvard, SpreDet.no)

(Håvard, SpreDet.no)

Mer humor, se forsiden på Spre Det

Category: Fotofikling

21 comments on “Dette sa spåkonen til Saera Khan

 1. Er det ingen som reagerer på at hun står å juger?
  Hvorfor skal politikkere være så forbanna dumme?
  Er det da rart det går som det går her i landet?
  Det var alt 😉

 2. Nok en gang ser vi at politikere som har dummet seg ut umiddelbart søker tilflukt i sykelønnsordningen når pressen kommer. Dette er en hån mot alle syke som trenger denne ordningen – som burde være et gode for samfunnet. Dernest er det ytterligere en måte å fjerne respekten for politikere på. Den eneste måten å løse en slik situasjon på som det står en smule respekt av, er at den det gjelder tar permisjon uten lønn. Når skal vi se en politiker rydde opp for seg på denne måten? Det blir nok lenge til, og i mellomtiden blir respekten for dem hos velgerne bare mindre og mindre…

 3. Det er betryggende at landet styres etter spådommer fra klarsynte. Hadde flere politikere benyttet seg av klarsynte ville man tidligere kunne tatt grep og styr unna den økonomiske krisa vi nå er midt inne i 🙂

 4. En voksen kvinne, vokst opp i et land som Norge burde vite at man ikke kan gjøre som man vil hos en arbeidsgiver. Dette kalles tyveri. Dette er det samme som å stjele hos sin arbeidsgiver. Og det er grådig urettferdig at når man har gjort en forbrytelse skal kunne søke dekning i syketrygder..Dama er vel ikke syk? Hun er tatt på fersken..Hadde det vært et tvilstilfelle hadde det jo vært greit, men her er det vel ingen tvil. Denne dama har stjelt, og i ettertid prøvd å konstruere fortellinger…?

  En annen sak er at dette prøves neddysses. I tillegg kan hun sykemelde seg og fortsette få utbetalt sin lønn videre. Dette er grådig urettferdig mot mennesker i dette land som har jobbet og slitt og betalt sine skatter. Og som har forfedre som også har betalt sine skatter og jobbet for at vi skal ha et godt land å bo i.

  Kanskje er det blitt for enkelt å havne i politikk. Kanskje bør mennesker som skal styre vårt land bli grundigere sjekket, tenker på moralske sider, og på grunnverdier

 5. Tror det er “mange lik i skapene” på stortinget. Det viktige er å rydde opp i slike saker slik at vi som betaler skattepener føler en viss “rettferdighet”. Hadde en privatperson gjort noe i nærheten av dette i næringslivet ville det mest sannsynelig ført til oppsigelse. Går ut fra at hun må betale tilbake, alt annet er fullstendig uhørt.

 6. OIIII, jeg dreit meg ut på jobben. Det er jo litt tøft å face verden nå, så da misbruker vi sykelønnsordningen og går til legen. Dette betaler jeg skatt for!!!!

 7. Nå synes jeg at dette går over alle grenser, Jeg har en med uføretrygd, minste, da min mann også fikk det, ble jeg trukket det han fikk ekstra.
  Så går en politiker å ringer spå tlf osv, for våre penger.
  Er det noe rart at vi reagerer.
  De lyver og vet ingen ting, hjelper ikke at det er tilbakebetalt.
  Vi kan ikke ha tilitt til sånne politikere.

 8. At hun ringer spå tlf tyder bare på at hun er fryktelig usikker….å så usikkre personer passer ikke i en slik stilling!!!!
  At hun lyver…..og lyver….og lyver….tyder på at hun ikke er til å stole på……og personer vi ikke stoler på VIL vi hvertfall ikke ha i en slik stilling!!!!!!!!!!!!

 9. Gjort en feil sier Solberg…. Har jo gjort mange feil helt bevisst. Må bli fyken!

 10. send dama til helvete ut fra stortinget ! hun har ingen ting der og gjøre,hadde dette skjedd en vanlig ansatt så hadde det vært sparken pådagen og erstattning tilbake! hun er søren meg ulur!!!! har vel ikke lyst til atslike skal styre landet

 11. At hun ringer spåkoner i 133 timer tyder ikke først og fremst på at hun er usikker, men derimot på at hun er stokk dum og mangler grunnleggende rasjonell tankegang.

  Og helt enig med Linda, det er meget frekk (mis)bruk av sykelønnsordningen – hu får komme seg på jobb og være et forbilde i så måte i alle fall.

  Khan må jo være ferdig i politikken etter dette – makan til skandale!

 12. kokebæ i haue. Ho e ikke heilt riktig navla. Beste ho kan gjøre er å si takk for seg. Har ikke noe på stortinget å gjøre.

 13. maya,
  Hun er veldig stolt av å være stortingsrepresentant i Ap i blant invandrere.Nå viser hun seg at hun misbruker sin stilling som Ap politikker.Hun pleier å si til unge bangaladeshi milijøet om at de unge burde tenke å komme inn i norsk politik som henne, slik hun stolt av seg selv. Men den måte som hun viser seg et dårlig forbilde for alle.Det er skam å være ringe til spåkoner og hennes kjæreste i utlandet via sin arbeidsgiver.Vi betaler våre skattepenger for kjærlighet samtaler med skyhøye telefonregning.Nå er det ferdig med sin politik karriere…Drøm videre med din politik stilling frem over, Nå er det slutt, ikke kommer nærheten til politik….

 14. Det som er artig er at dette tar av her! På en humorside! Gidder ikke en gang sjekke diskusjonssidene på Dagbladet.no!

  Morsomt bildet! Selvsagt og tydelig! Mer -Mer

 15. VI har ikke bruk for snyltere og løgnere på stortinget. Det er tross alt vi vanelige dødelige som betaler lønna deres. UT MED HO.

 16. Synes flk er litt slemme her. Husk at Telenor er den som tjener mest på teletorgtjenester, og staten eier mesteparten av telenor. Her kommer penga fort tilbake igjen.

  Arbeidsledige spåkoner skal ha trygd, nå slipper de det, og staten sparer enda litt mer. Avisene selger som hakket møkk i dag! 25% mva til staten!

  Vi får noe å le av! En god latter forlenger livet! Mere penger spart.

  Synes vi skal takke henne. Håvard, kan ikke du sette opp dette regnstykket med litt grafer og slikt?

 17. Det jeg har reagert aller mest på er de stadig løgnene. Dette fordi det er av aller største betydning at våre folkevalgte har størst mulig troverdighet og er til å stole på.
  Forøvrig bør ingen lyve, sannheten innhenter deg til slutt.

 18. Sara burde ikke ringt til spåkoner, hun kunne heller spurt meg..

 19. […] kommentarfeltet for å foreslå svar. (Hvis du gidder, da.) Se også denne saken hos SpreDet. Likte du denne saken? Del den med andre ved å bruke knappene nedenfor.Mer som dette? […]

 20. Hei,

  det er Stortinget som har gjort feil i Khan-saken, mener jeg:

  (Og dette er ikke tull fra min side da, så det passer kanskje ikke her):

  Det poenget som folk ikke har sett i denne saken.

  Det var at det var Stortinget, som gjorde det galt.

  Først kunne de ringe for 2000 i kvartalet, eller noe.

  Så, ble grensen fjernet, dvs. fri telefon.

  Så begynner Stortinget, å undersøke, de som ringer mest.

  Det er feil måte å gjøre det på.

  Jeg har jobbet ti år som leder i Rimi, og vet en ting eller to, om hvordan man har lov å behandle medarbeidere.

  Stortinget hadde ikke lov å undersøke, vil jeg si, siden ingen regler var brutt.

  Stortinget, burde ha sagt, at fra den og den datoen, så er det bare lov å ringe for si 5.000 i kvartalet.

  Så kunne de klagd, på de som ringte for mer enn 5000, noen måneder senere.

  Men sånn gjorde ikke Stortinget det.

  De hadde ikke noe med om hun Khan ringte spåkoner, eller hva hun gjorde, så lenge hun ikke brøt noen regler.

  Så man burde ta en ting av gangen.

  Og her er det Stortinget som har tullet, og stresset Khan, og presset henne til å si mye rare ting, det er sant nok, men uten tull fra Stortinget, så hadde nok ikke Khan mistet hodet på den måten, så her er det Stortinget som har gjort feil, mener jeg.

  For Khan brøt egentlig ikke noen regler.

  Hun mistet hodet, da Stortinget, eller hvem det var, lekket at hun hadde ringt spåkoner, etter å på en uryddig måte ha undersøkt henne, enda hun ikke hadde brutt noen regler.

  Så hvem sin skyld er dette?

  Er det Stortinget eller Khan?

  Jeg stemmer ikke arbeiderpartiet, eller noe sånt, men jeg vil si det er Stortinget som har rota her.

  Med vennlig hilsen

  Erik Ribsskog

 21. Saera Khan eller Erik Ribskog, samma det! Kommaregler har de ikke på stortinget… eh RIMI?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *