Hvor glad for iPhone vs. hvor mange som har

Posted on by 1 comment

Jeg kjøpte iPhone i vår, fra utlandet. Og jeg er strålende fornøyd, det har vært og er fortsatt en fornøyelse. Design, enkelhet, mange kule detaljer ved grensesnittet. Men også følelsen av noe eksklusivt, en luksus få andre har. Nå kommer iPhone offisielt til Norge, dyrere, med nye funksjoner. Jeg har spurt meg selv: Vil det at mange flere skaffer seg iPhone påvirke min glede over den jeg allerede har kjøpt?

Og skal jeg være helt ærlig, så er vel svaret et lavmælt, men likevel rungende JA. Hvordan er sammenhengen? Her er mitt forslag til graf..


Jeg tenker meg at gleden synker jo flere andre som har. Helt til hvis du er en av de få i verden som fortsatt ikke har, da ville nok gleden og lettelsen øke litt igjen. (Kanskje burde det være % av befolkningen og ikke antall?) Samtidig går jo ikke graden av tilfredshet

Hva tror du, hvordan ville din graf sett ut?

Nå er jo ikke dette med glede over at ting er eksklusivt noe som er spesielt for iPhone. Tv er jo en fantastisk oppfinnelse, men ikke noe vi, iallfall her i vesten, jubler voldsomt for lenger. Eller tenk på en hånd. Hender er mye mer fantastiske innretninger, og mye nyttigere enn en iPhone. Men hvor mange av oss våkner om morgenen og tenker: Hurra, jeg har to hender, de kan gjøre utrolige ting, har et nydelig design og er lette å bruke! Nesten alle har hender, det er ikke noe man viser fram og skryter av.

Category: Enkelhet

One comment on “Hvor glad for iPhone vs. hvor mange som har

  1. Tankevekkande og godt poeng!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *