E-bok: Da jeg var liten bygget jeg trehytter

Tor Rafael Raael ebok

“Da jeg var liten bygget jeg trehytter” er boka om Tor Rafael Raaels fantastiske verden, med hans bilder og egne notater til. Det nystartede SpreDet Forlag har laget en e-bok utgave for iPad/iPhone, som du inntil videre kan laste ned gratis i iBookstore (“Books” i iTunes) her.

Teknisk info: For å lese boka trenger du en iPad eller iPhone (vi håper å kunne lage en versjon for android etterhvert) med en ny versjon av appen iBooks installert. Utgivelsen er i et format som gjør at du kan zoome inn på hver side i boka. Legg gjerne igjen en vurdering av boka i iTunes!

Konkurranse
Slik gjør du: Send noen ord til h@spredet.no om hva du synes om eboka “Da jeg var liten bygget jeg trehytter”, og bli med i trekningen 1. mars. Vi håper på tilbakemeldinger som gjør at nye versjoner og utgivelser kan bli enda bedre. Den heldige vinneren får tilsendt en signert utgave av papirboka med personlig hilsen.

Last ned gratis: “Da jeg var liten bygget jeg trehytter”.

 

Category: Reklame, Seriøst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *