Er også pengebinge-bildet av Treholt manipulert?

Eieren av en fotobutikk står i dag fram og forteller at overvåkingspolitiet (POT) ba ham manipulere bilder av Arne Treholt på 1980-tallet. Nå trekkes også et annet av pengebevis-bildene i tvil.

treholt

Dette bildet ble brukt som bevis mot Treholt under rettssaken i 1985, men kilder sår nå tvil om det er ekte. (SpreDet.no)

.

treholt, dr evil

Enda et bevis trekkes nå i tvil: Det mye omtalte bildet av Arne Treholt i samtale med Dr. Evil og hans assistent Mini-Me. (SpreDet.no)

.

treholt bevis

Ny skandale i Treholtsaken. (Hadde de gitt en av oss fotofiklere jobben den gangen, hadde det aldri blitt avslørt…) (Nils Herland)

.

En av de gildeste gavene russerne kunne få på 80-tallet, var tape. De bar med seg tape’n sin overalt. Og de fant nye bruksområder for tape, luringene. (Elin Kristiansen)

.

treholt manipulasjon

Flere i fotofiklermiljøet står nå fram og innrømmer at de har fotomanipulert Arne Treholt. Denne bekjennelsen har vi fått fra vår faste innsender Elin Kristiansen.

.

Den skjulte sammenhengen mellom Arne Treholt og Marianne Aulie. (SpreDet.no)

Arne Treholt og Marianne Aulie i Sterilan-annonse. (SpreDet.no)

.

aulie og treholt

Flere Treholt-bilder kan sendes h@spredet.no.

Se også: SpreDets faste fotofiklekonkurranse (ukas oppgave: Arne Treholt!)

,

,

,

,

VGVGVGVG

5 comments on “Er også pengebinge-bildet av Treholt manipulert?

 1. Det er vel så enkelt som å inkalle lederen for overvåkningsteamet til rettslig avhør.
  Han kan ikke lyve der, angående hans tur til banken for å låne en bunke dollar til foto.
  Så enkelt !!
  BN

 2. Jeg kan ingenting om bildemanipulering, men om man studerer fotstillingen til Arne Treholt på dette bildet, ser det ut som om han kommer direkte fra gata. Det stemmer vel dårlig med det som ser ut som en intens, pågående diskusjon med en som går rett fram på fortauet? De er jo på kollisjonskurs. Jeg forutsetter da at begge går mens de snakker, noe som det absolutt ser ut som på dette bildet.

 3. Dette som som mye annet handler om poltiets og påtalemyndighetens troverdighet. Har de ikke det rakner følelsen av sikkerhet hos almenheten. Dersom de har fabrikkert bevis bør de innrømme det og redde det de har igjen av troverdighet. Det er i hvert fall av hensyn til rikets sikkerhet.
  http://fhjpeder43.wordpress.com/2010/09/20/viten-og-troverdighet/

 4. Hva med å legge fram negativene?? De kan jo ikke akkurat manipuleres. (Gammeldags filmrull, vel og merke!)

 5. Vi som er eldre kan huske både Gunvor Haavik og Arne Treholt sakene godt. Vi må ikke glemme at på den tiden var Norge politisk avhenig av USA og NATO, siden mange var redde for Sovjetunionen og en ny krig. Hvis USA bestemte at norske statsborgere skulle bli dømt for spionasje, gjorde vel de norske politikerne og rettsystemet mer eller mindre hva USA dikterte, ellers kunne det ha hatt negative konsekvenser for Norge som NATO-land. Derfor er jeg ganske overbevist om at mange beviser i begge sakene ble manipulert, og derfor burde Treholt-saken ble gjenopptatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *