Krtvrsjnr av norske filmer

Posted on by 2 comments

Film er fint, men det tar mye tid. Man kan ikke vente at nye generasjoner setter seg ned og ser norske filmklassikere i sin helhet, selv om dette er en viktig del av både kulturhistorie og almenndannelse. Krtvrsjn-serien prøver å bøte på dette. Her er film nr tre vi har klippet ned: “Døden på Oslo S” fra 1990.

(Se alle tre, og spar opptil 250 minutter!)


.

.

Category: Video

2 comments on “Krtvrsjnr av norske filmer

  1. bra tiltak, lasse og geir såg eg 3-4 ganger no i kortversjon. prøver å laste ned fullversjon nå. veldig bra. skulle ønske eg såg den i 1976 då eg var 9-10 år, slik thomas rhobsam er i filmen, hadde nok påvirka meg positivt då, finni litt outsider-support. skuespillerinna kjersti døvig/døveng, på slutten, trudde det var ho nyare kristin skogheim, veldig like, i stemme og alt, kuriøst.
    fortsett gjerne med dette.
    dis var vel skrekkeleg. romantisk omstreifer-ide, følelse av ubrukelig og unyttig egotripp. litt sårt siden alle har kanskje en eller form av ein slik ide i seg, og å sjå ideen frå si verste side.

  2. Håper forkorting kan bli en folkebevegelse 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *