Ozzy synger om togkaoset i Oslo. Hva med en togaksjon?

Posted on by 1 comment

Hvilken låt uttrykker best fortvilelsen til de som reiser med tog i Osloområdet?  Kanskje denne videoen, som ser ut som den er spilt inn live på Oslo S med Ozzy og andre passasjerer drevet til vanvidd av kaoset:

SERIØST: Jeg har lenge hatt lyst til å lage en form for aksjon i protest mot det elendige togtilbudet. Kunne man visualisere folks frustrasjon på en eller annen måte? Feks at alle som blir stående og vente kan sende en sms eller mms til et bestemt nr. Og at meldingene så dukker opp fortløpende på feks togaksjon.no, og blir lagret dag for dag. En slags offentlig klagemur. Ville det fått oppmerksomhet? Hvem kan i tilfelle hjelpe til med deler av gjennomføringen?

NSB bør dessuten ansette flere passasjerdyttere – når togene først kommer:

VGDagbladet

Category: Samfunn, Video

One comment on “Ozzy synger om togkaoset i Oslo. Hva med en togaksjon?

  1. Ganske latterlig at ingenting blir gjort før et togkaos er tilstedet, og at 3 politikkere klager..
    Hvorfor må det alltid poltikkere klage før noe skjer? Er det ingen som hører på folket lenger ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *