Demonstranter får innfridd krav om kosesnut

(Elin Kristiansen)

(Elin Kristiansen)

I pressemeldingen fra demonstrantene ble det fremsatt følgende krav, som justisminister Storberget nå har godtatt:

“Vi finner oss ikke i å bli behandlet som kriminelle, bare fordi atte vi, litt fysisk, bruker ytringsfriheta våres! Snuten var sjempestreng i fjesene sine og det var sjempe sjedelig å sitte i varetekt! Vi ble dehydrert og fikk ikke enerom og det var ikke noe service! Dæffor har vi fått laga et bilde på  hvordan snuten skal kle seg og te seg, her med han justisknotten og sønn til henne gamle med sjampisen, som modeller.  Bort med vekk!”

VG

Category: Fotofikling, Samfunn

5 comments on “Demonstranter får innfridd krav om kosesnut

 1. Så bra at du ser såpass reflektert på saken. Det bekymrer deg kanskje ikke at 72 barn blir arrestert for vold og hærverk i Oslos sentrumsgater.

  Dersom politiet hadde opptrådt på en aggressiv måte, ville det kanskje gått enda verre.

  Du vet, vold avler vold.

 2. Så lenge de er over den kriminelle lavalder på 14 år, blir det litt journalistisk vås og patetisk å kalle de for “barn”. De vet veldig godt forskjell på rett og galt, og bør straffes som voksne. det står ikke i artikkelen at de var under 14.. de er med andre ord ungdommer og bør få lov til å gjøre opp for seg ved framtidige inntekter. Eventuelt gå i fengsel og ta straffen som de lever. Vi kan ikke ha palestinske tilstander i Norge…

 3. Tro hva som skjedde hvis jeg steina purken på privat initiativ for å vise min misnøye med noe? Fru Justisia er langt i fra blind i Norge.

 4. ad. kommentarer
  Dette er en humor-blogg…eller…

 5. […] med en kosesnut? bloggrevyenBadge(‘http%3a%2f%2fwww.serendipitycat.no%2f%3fp%3d1146’); SHARETHIS.addEntry({ title: […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *