NRK ønsker å teste Nåsså-mannen fra TV2s julekalender

Det er ikke bare Snåsamannen som hevder å kunne helbrede folk, nå kommer også Nåssåmannen på banen.

(SpreDet.no)

(SpreDet.no)

I halvannet år har Ingar Sletten Kolloen ført samtaler med en av Nåssåene, som tusener av nordmenn vil sverge på har eksepsjonelle evner. (SpreDet.no)

Salgssuksess: I halvannet år har Ingar Sletten Kolloen ført samtaler med en av Nåssåene, som tusener av nordmenn vil sverge på har eksepsjonelle evner. (SpreDet.no)

(Red.: Eller er det Nåså med en s? Meld fra, så retter jeg opp!)

Saken: VGVGDagbladetDagbladet

10 comments on “NRK ønsker å teste Nåsså-mannen fra TV2s julekalender

 1. Strålende…. Dagens første latter 🙂

 2. Det må da vel være unødvendig å sverte “Snåsamannen” slik?
  Han har jo ikke gjort noen noe galt.

  Dette er rett og slett offentlig mobbing!

 3. Moro sak,men det er jo ikke nåsså’n det er bilde av…?!!!

 4. Mobbing? Herregud…. hvor høytidelig går det an å være da…

  “Allways look at the bright side of life….”
  *plystrer meg fårete ut i mellomjulsdagen* 🙂

 5. Takk for tilbakemeldinger. Til “Hmmm”: Beklager lavt presisjonsnivå på bildet, det er vel potetbonden Olaf Sand det er bildet av ja. Fant rett og slett ikke noe Nåsså-bilde, og husket lite av serien og storyen, så jeg endte opp med å bruke et ansikt som iallfall er kjent. Hvordan ser en Nåsså ut? Lager gjerne ny versjon hvis noen finner et bilde.

 6. Dette er ikke noe å spøke. Selv om jeg aldri har truffet Gjerstad, oppfatter jeg han som en svært rettskaffen mann og jeg tror på han.Trenger hjelp fra han selv, men vil ikke plage en gammel mann.Han gjør rett i å ikke bruke sine evner til underholdning for Tv seere.
  Hans evner er ikke noe nytt. Før han var Bratteng i Saltdal og Kaaven i Porsanger. Les heller boka og bli kjent med en hedersmann.

 7. Ikke så mye å spøke med men “Snåsamannen” har fått samme biograf som Knut Hamsun, som vitterlig har utført en rekke bøker, av mange omtalt som gode, til og med Nobelpris! Er dette det samme? Uten bevis? La alle få sin trøstende ord etter behov, men ikke fremstå som noe vi kan tro på, uten kontrollerte forsøk. Det høres kjedelig ut, men slik er det jo. Ikke kjedelig men dokumenterbart. Og denne biografen er jo en vits, Kolloen…

 8. Alle dem som er helbredet (og det er ikke så rent få) er vandrende vitnesbyrd og bevis for at “snåsamannen” er ekte… Mer bevis trenger ikke jeg…

 9. Til Geir Engen:

  Jo, du trenger noe mer…du trenger å lære deg definisjonen på “bevis”.

  Det at Snåsamannen sier nei til å bli testet av NRK er en meget stor indikasjon på at han er en sjarlatan. Tipper Gyldendal heller ikke er så keen’e på at han skal bli avslørt som en bløffmaker.

 10. Særlig mer lavpannet kan du neppe greie å framstå mr Andreas Dietzel. Her i midt-norge kjenner vi nok til Gjerstad og vet…
  Ti iallefall stille når du intet vet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *