Skokastingen: Dette burde skjedd

Guds fot trår til. (SpreDet.no)

Guds fot trår til. (SpreDet.no)

Skobransjen er allerede i gang med å utnytte hendelsen i reklameøyemed. (SpreDet.no)

Skobransjen er allerede i gang med å utnytte hendelsen i reklameøyemed. (SpreDet.no)

(SpreDet.no)

(SpreDet.no)

Good dog or bad dog? (SpreDet.no)

Good dog or bad dog? (SpreDet.no)

.

Se denne i stor versjon: Bush og skokasteren hos Grevinnen og hovmesteren

.

.

.

.

.

For en grundig gjennomgang av oppstyret på nettet rundt hendelsen, se denne artikkelen på Zimbio.com.

Saken: VGVGVGDagbladetDagbladetDagbladetDagbladet

22 comments on “Skokastingen: Dette burde skjedd

 1. Nå er det på tide at vi vestlige tar en grusom hevn. Brenne arabiske flagg og ambassader! Dette er jo en enda værre handling enn en dårlig profèt tegning… eller?

 2. Bush ville vært en stor suksess i dodgeball.

 3. ja du trenger ikke å brenne flag og ambassader for å si din mening vettu…da er du ikke noe bedre enn han som kastet skoa!!!

 4. Bush sa at mannen prøver å trekke til seg oppmerksomhet..tenk om han istedet kunne sagt at han forsto hvorfor mannen var sint og lei seg,for det som har skjedd med folket i Irak..lurer på om Bush i det hele tatt forstår hvorfor denne manne kastet skoene?

 5. Dette var ikke bra. Men måten Bush ler og avdramatiserer det hele på sier hvorfor skoen kom. Han eier ikke gangsyn og fårstår overhode ikke hvorfor denne mannen er fustrert. Nei.. Jeg er glad Bush er ute!!! Når det er sagt ønskes dere alle en skokastende fin uke. Kast en sko på hunden. Få heltestatus!

 6. BRAVO IRAK !

  Dette var en symbolsk handling akkurat på sin plass. Bush fortjener ikke noen slags respekt, ikke engang da han blir angrepet.

  Bush var den største teroristen i verden, drapsmann og tyv.

  Det burde ha fulgt en fot med i skoa som sparket Bush i ræva helt tilbake til USA.

 7. typisk niggere å oppføre seg som dyr
  på tide å stenge de inne i dyrehager eller enda bedre i gasskammere

  SIEG HEIL, LEVE DEN ARISKE RASE

 8. Den ellers så påtatt antikrigerske sosialistbærmen overgår hverandre i å mobbe og hisse til angrep av ulik og nedrig karakter på meningsmotstandere, som Bush. Dette har sosialist- og kommunistbærmen alltid gjort, for andres mening har de aldri hatt respekt for. Se hva som skjer med meningsmotstanderne av den sosialistiske ideologi i Nord-Korea og på Cuba, i Russland og i Kina. Drap, vold og undertrykkelse av befolkningen i alle disse landene foregår over en lav sko, og enda går folk rundt i Norge og Europa med hevet hode og bekjenner seg til denne ondskapen. Jaggu sa jeg smør! I Amerika har de såpass til vett at sosialisme er et skjellsord. Det burde det være i alle andre land også utfra ondskapen denne ideologien representerer. Fra 1920 til 1990 greide denne ideologien å drepe 143 millioner mennesker, aldri i menneskehetens historie har noe religion eller idiologi vært i nærheten av å prestere noe liknende.

 9. En mann som tar av seg skoene sine og kaster de på en annen mann:-)

  hahahaha. Det sykeste og merkeligste raseriutbruddet jeg har sett. Fantastisk. Bush har for øvrig en sinnsyk refleks. Tror han er bra i airhockey…!!

 10. Skokasting er det nye store! Jeg er uenig med deg…..jeg slår deg ikke….men….jeg tar av meg skoene mine og pælmer de på deg!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. til anti-nigger.
  har u dyleksi?den skoen og foten min hadde passet veldig fint et sted hvor sola aldri skinner.bush er en hund og hunder behandles sånt der vi kommer fra.doggy vagabondbush..har u ikke hørt om han kansje?samma rase som hitler..

 12. Til anti-nigger.
  Du beviser kun en ting med ditt innlegg; at du er stokk dum.
  For øvrig synes jeg journalisten som kastet sko på President Bush fortjener honnør for sin handling. En president som bevisst invaderer ett land på feilaktig grunnlag fortjener en sko i trynet. Han skal være glad det ikke var noe verre.

 13. Er det skoleferie allerede? Her var det mange 13-åringer med bred innsikt i internasjonal politikk!
  Jeg foreslår en aktivitet som er mer tilpasset intellektet – julekurvfletting.

 14. jaja anti-nigger. Dette var jo sterke meninger. Utrolig at så lavpanna amøber som deg er kapable til å skrive innlegg her på denne kompliserte siden.
  Så var det deg da mastersifo.. Sier: “ikke kast stein i glasshus deg noe”?

 15. Vestlige ambassader blir bombet og brent. Flagg blir brent og folk går ut i gatene for å slenge dritt om alle landene som har kommet til landet deres.
  Vi i den vestlige verdenen får ikke lov til å si noe imot handlingene, heller ikke vise hvor patetisk det virkelig er. Noen tegninger av Muhammed ble laget og befolkningen i midtøsten gikk berserk. Noen sa beklager og sa at det aldri var vondt ment, men faen om de ville høre på det.

  Nei, de skal få lov til å fornærme og ødelegge i hytt og pine uten at vi skal få lov til å svare dem. Tragisk.

 16. Først takker mesteparten av irakerene usa for at de fjernet saddam, så starter islamistene å drepe uskyldige kvinner og barn for å prøve å kvitte seg med usa og så er det liksom usa og bush som er skylden i alt?
  De fleste enkene og barna som sitter igjen i landet irak sitter igjen pga muslimske selvmordsbombere som ikke bryr seg om de sprenger seg selv på et marked eller i nærheten av det amerikanske militæret.

  Jeg er personlig ikke noe fan av bush, men å kaste en sko etter han blir bare latterlig dumt. Og på toppen av det hele gi han skylden for det muslimske selvmordsbombere gjør, det er bare ansvarsfraskrivelse og mange drittunger rundt om i verden biter på det og “hater” usa og bush.

  Hvor mange irakere er blitt drept i sjia – sunni muslimske terror angrep kontra drept av amerikanske soldater og bomber?
  Noen som faktisk har tenkt over det?

 17. Monty Pythons fot trår til! 😀

 18. Denne bloggen drives av en gris som liker å bli rævpult av muslimer.

 19. dere må ferstor at han hva irittert på den besluttingne ka BUS har gjørte men det er han kjel at det ble flre fanatikre i den verden .hva ble resultaten på det irakiske krigen .. flere en 200.000 tusen irakere derp ..2 milioner på fluket..mere en 20 tusen bareb bki far luser… i irak ble danet mere en 40 terorriste organisjoner som rekoter ung man og kvinner til selg mord.. ting bli være og vare i irak …sadam har godt for goodt kam so kommer og rid eter amriksnre…lande er ustabli..og ingen ting har gøjrt for irakere …han miss liket G Bush beshlotningr ..og va red et eller an land kommer og blnde seg i irak…han er ferdig med jobben som ødlelser men ksm kommer og ride etter hsn ..jeg tror det kunne kjed med vem som hels …hoper bod talbani og barxsni og ahmadi nejad en fo i trine for go snude på sin poltiske kors

 20. til alle dere rasister, hvorfor leker dere så tøffe bak skjermen? har dere baller står dere fram med bilde av dere selv men det tør dere ikke jævla balleløse nazihorer

 21. Jeg synes synd på det Irakiske folk. I “demokratiets” navn kommer Bush til Irak og ødelegger det. Han har ingenting der å gjøre, like lite som Hitler hadde kommet til Oslo under krigen. Oslo er for øvrig en ødelagt by på mange måter, med utrolig mange muslimske innvandrere. Hyggelige folk,fremmed kultur som ikke passer inn, og dette er ikke bra for et så lite samfunn som Norge. De burde vel egentlig gjøre det samme som Bush – og forstå at de er uønsket og forstå at en i “demokratiets” ånd har okkupert et land urettmessig.

 22. det ER faktisk bush sin feil at det er så mange selvmordsbomber i irak nå. al-qaeda og den slags fantes ikke da saddam styrte landet.
  det er trist å si det, men den vanlige irakeren levde faktisk tryggere under saddam enn den gjør nå med bare kaos og liksom-demokrati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *