Heia BlackSheeps!

SERIØST: En av årets store tv-begivenheter var under den norske MGP jr.-finalen, øyeblikket det gikk opp for de andre (søte og sminkede) deltagerne at: – Faen, vi blir most så til de grader av et samisk pønkeband!!

Det blir ikke stort morsommere enn det.

Lykke til i finalen i kveld.  Her er en annen med attitude:

(John Lydon i P.I.L, tidligere Johnny Rotten i Sex Pistols.)

OPPDATERT: Hey, vi vant til og med! Grattis!

Saken: DagbladetVG

Category: Seriøst, Video | Tags: ,

2 comments on “Heia BlackSheeps!

  1. GRATTIS til The BlackSheaps 😀 YEAHHHHHHHHHHHH 😀

  2. Sex Pistols fikk kun ut et album i sin karriere, men du verden så kjent de ble for akkurat det albumet. Sin meget så korte karriere til tross gjorde de så gigantisk inntrykk på verden at de skapte jordskjelv musikalsk. Sex Pistols er selve det ultimate symbolet på hvor absurd punk rockere kav være. Også i Norge har vi det siste året fått en kvinnelig puck rocker av den ekstreme sorten som skaper bølger etter seg musikalsk. Enda godt da at vi har fått Black Sheeps som gjør punk rock musikk langt mere folkelig og mild i formen. Knall bra innsats fra Black Sheeps gjorde at Norge vant MGP Junior for andre året på rad. Gratulerer så mye med seieren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *