Årstallet for Tromsø-OL blir dobbelt så stort

– Det er helt greit at OL-arrangementet blir dobbelt så dyrt. Vi bare justerer årstallet tilsvarende, sier Trond Giske i dag.

(Håv., SpreDet.no)

(Håv., SpreDet.no)

(Elin Kristiansen)

(Elin Kristiansen)

Category: Fotofikling, Samfunn | Tags:

4 comments on “Årstallet for Tromsø-OL blir dobbelt så stort

  1. Greit at Vegar Ulvang oppfordrer til solidatitet blandt idrettsfolket, problemet er bare at denne regningen er det mange flere som må ta, unger i nedslitte skolebygg, eldre på tomannsrom på sykehjem, eller som venter på sykehjemsplass,en hjemmesykepleier som ikke har tid nok til det hun skulle gjort, veier som ikke vedlikeholdes og all annen offentlig fattigdom vil bli forverret på grunn av 14 dager for idrettsfolket…

  2. Nå er ikke jeg så veldig bekymret for sykehjemsplasser eller nedslitte skolerom i denne sammenheng. Det blir hverken mer eller mindre penger til slikt pga dette OL. Men selvsagt etisk uforsvarlig uansett!

    veldig morsomt, enkelt og godt Håvard!

  3. Jeg forutsetter at alle som er bekymret for skolebygg og sykehjemsplasser p.g.a Tromsø 2018, nå mobiliserer mot OSLO/Lillehammer 2018. Jeg foreslår Mads Gilbert som leder for den aksjonen. Han har i de siste 30 årene hovedansvaret for manglende vedlikehold på veiene, manglende vedlikehold av videregående skole, manglende kulturtilbud, etc. i Troms fylke. Alt på grunn av et gedigent overforbruk innenfor den avdelingen han har styrt på Unniversitetssykehuset i Tromsø. Han er snart pensjonist, derfor passer denne jobben utmerket for han. Oslo kommune, her kommer en nyttig mann for sammfunnet.

  4. OL i nord er det viktigste punktet i fremtidens historie for Idretten og Nordnorge. Tromsø er da vitterlig en del av Norge. Nå har vi hatt OL på Lillehammer og i Oslo.La oss sette Nordnorge på kartet. Det er jo ikke slik at vi er en fattig nasjon.Bare se på finanspampene, her spennes det ut 20 milliarder på bare få timer som forsvant i røyk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *