Stygge Photoshop-ulykker

Posted on by 2 comments

Finn EN feil ved dette bildet fra en engelsk møbelkatalog: Er det noe uferdig over en del av soverommet?

Mens du leser dette sitter hundretusener av grafikere rundt om på kloden og retusjerer bilder på harde livet. Noen ganger går det galt: Stramme tidsfrister, forglemmelse, eller bare mangel på peiling kan gjøre at et bilde tipper over i det absurde. Denne siten har spesialisert seg på fenomenet: http://photoshopdisasters.blogspot.com/

Bjarne Håkon

Bildet over lagde jeg for et par uker siden til nrk.no/humor. Fotofiklingen er ikke supermorsom, men etter å ha fått den ut i hui og hast var jeg sånn passe fornøyd. Helt til en leser høflig påpekte at Bjarne Håkon har en liten barnehånd stikkende UT av rompa. En liten photoshop-ulykke der altså, det var en rest fra bakgrunnsbildet jeg hadde glemt å fjerne. Bildet ble kanskje morsommere med hånd enn uten? (Sikkert lurt jeg ikke jobber med ordentlig design, dette ville vært en stygg blemme hvis det feks var snakk om en valgkampplakat..)

(Originalbildet, fra Asker kommunes websider)

Til slutt: Bildet under er fra hjemmesiden til Ole Ivars. Har mannen nest bortest til høyre et mye mindre hode enn normalt? Personene både foran og bak ham virker større. Er det perspektivet det er noe rart med, eller er det en photoshopulykke? Vi håper iallfall det populære bandet ikke har begynt å krympe hodene på hverandre, det skulle tatt seg ut.

Ole Ivars

Category: Fotofikling, Reklame

2 comments on “Stygge Photoshop-ulykker

  1. Tipper at han lille fyren er han som er “tynn som en høvelflis”, og først sa til de andre “nei, så tjukke dere har blitt”.

  2. Takk for bra nett-tips og grattis med ny tumleplass! Dette virker veldig lovende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *