Fotofikling: Prekestolen (oppgave nr 1)

Posted on by 11 comments

Hjertelig takk for strålende respons på den første uken med bildekonkurranse her på sidene!

Hver uke prøver vi å finne en premie som har med oppgavebildet å gjøre. Denne gang får vinneren et fint postkort med motiv fra Prekestolen.

Dette var oppgaven:

(Foto: istockphoto.com)

Ukas beste bilder

(Anders Olsen, som med denne stakk av med seieren i ukas konkurranse. Vi gratulerer!)

Brekestolen

(Brodd)

Innsendt av Jørn Bråten

(Jørn Bråten)

Den sterke mann

(“Den sterke mann”, av Alv Jørgen Bovolden)

Av Kristin Kolle

(Kristin Kolle)

300 på Prekestolen

(Daniel Arntzen)

Operaen flyttes

(Anders Olsen)

(Jeg holder på å lære meg de blogg-tekniske tingene. I mellomtiden må det bli kommentarer og oppgave på forskjellige sider. Takk for tålmodigheten.)

Tilbake til hovedsiden: Fotofikling (med ukas oppgave og innsendte bilder)

Category: Fotofikling

11 comments on “Fotofikling: Prekestolen (oppgave nr 1)

 1. hva skjedde med NRK da ?
  ditcha de oss? 🙁

 2. Ja og nei. Det var ikke mer penger, min kontakt ble ikke fornyet, og alt i alt er det til det beste at jeg finner på noe nytt. Jeg tror vi kan finne på mye morsomt her. En fordel er feks at det iallfall i teorien er mulig å få til sponsing med “ordentlige” premier. (Takk for kommentar – tror det er den første.. Håper å få orden på dette med kommentering etc i helgen – mye nytt med disse wordpress-greiene å sette seg inn i. )

 3. Gratuler med ny side Håvard 🙂 Likte dette. Tror dette kan bli bra, i hvert fall hvis en ser på de allerede innkomne bidragen og layout på sidene som sådan. Sikkert like greit å være fristilt fra “krinken” sånn i “kunstnerisk” øyemed.

  Worth1000 kan være noe å strebe etter ser jeg. Selv om jeg for egen del føler meg sånn ca. i ankelhøyde i forhold til nivået på en del av det som legges ut der. Da er det jo bare en ting å gjøre; prøve å bli bedre. Men ikke de neste ukene, ferie. Holder dog på med et par ting som nok synliggjør seg etter hvert;)

 4. hei, Lasse, og takk. Var kanskje å ta i litt det med worth1000, er jo ikke helt der selv heller… Men prøver altså å legge lista her litt høyere enn før. Uansett veldig flott det som er kommet inn. Håper å høre fra deg etterhvert.

 5. Heisann Håvard, og gratulerer med ny side.

  Syntes det er et spennende prosjekt du har startet på her. Blir jo på en måte et slags AlltidMoro, bare i ny drakt. En fordel her må utvilsomt være at du står en del friere med tanke på hvordan du vil utvikle siden/konseptet, i og med at du ikke har de høye herrer i NRK hengene over deg med pekefingeren og forteller at sånn og sånn skal tingene være.
  Det kommer garantert til å bli flittig besøk på siden fra min side … og hvem vet … kanskje kommer det en fikling eller to i ny og ne fra min side òg.

  Den første oppgaven din fristet jo nesten til et lite gjenbruk av en gammel idé, men nå er nok dette helt gal årstid for å sende berusede personer utfor prekestolen, så sparer heller den til nærmere juletider 😉

 6. Hei Helge! Ja, skal prøve å utnytte fordelene med å være liten og uavhengig. Blir nok litt villere enn nrk. Er som alltid glad for innspill og kommentarer. Vær streng hvis det trengs. – håv.

 7. Supert at du står på videre med fotofiklingen Håvard 😀

  Dette bildet gir meg forøvrig assosiasjoner til plassering av det nye norske helsevesens sentrale altiett-sykehus og behandlingssenter med miljøvennlig gansti helt frem og fire begravelsesbyråer strategisk plassert langs veien opp. Frisk luft, lite forstyrrelser og inspirerende utsikt som vil gjøre psykiatrien svært godt.

  Jeg er desverre ute av stand til å følge opp ideen til fotofikling her å nå men gir gledelig ideen fritt spillerom dersom noen griper den 😀 Lykke til folkens 😀 jeg kommer sterkere tilbake når kroppen tillater det.

 8. PS…
  Hvorfor er det ingen som har laget et “strandsonen er for alle” prekestolen bilde ? *Leeeeeeeer* det er jo trossalt vann der nede…..

 9. «Det virker liksom høyere…» var genialt!

 10. Hei Håvard og alle andre trofaste fiklere & humorleverandører, og nye sådanne: Håper vi kan fortsette det gode arbeidet her, og lage minst like mye tull som før. Jeg skal i alle fall forsøke å bidra. NRK sine veier er visst uransakelige (er de?), men jeg er i alle fall VELDIG glad for å slippe å bli teppebombet med digre annonser her, og en kaotisk layout. Lykke til!

 11. Etter lang tids fravær måtte jeg lete for å finne hit. Går ut fra at besøkstallene på nrk.no nå er halvert, men det er nrks tap.
  Men det er mye ledig plass på begge sider her hos meg. Hva om du setter inn noe reklame, slik at du får litt inntekter og?

  Mvh
  Bjørn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *